About Me

My photo
.: Kaki wayang & Kaki rayau :.

Friday, June 27, 2008

Demam...Adoi

Aku yg tak ok2 lagi dari demam nie....herm...terok gak ar....
harini jer ( 28 jun ) dah masok hari yg ke5 aku demam......terok sieh....skg kol 11pg pening2 gak la pale aku nie....nk menaip...tapi ku redah jugak cz aku dah boring dok baring jerk.... membuatkan aku gigih tok bangun menaip kat blog aku nie...tapi tak tau nk cite aper cz dah lame tak kuar ngn sengal2Fc.... lau tak ader gak la cite2 sengal nk diceritekan... so..aku cerite la psl aku yg demam nie....hehehehe....

4 hari dah tak g keje....demam yer pasal...mmg aku tak larat beb nk wat paper....angkat pale jerk pusing2....badan sakit2... mule2 tu mak n ayah aku demam....pastu aku.... takot suspek denggi jer....tapi alhamdullilah just demam biase tapi aku rase mcm nk lepak kat hospital jerk.... soh juru juri kat sane jage aku...muahahaha....

weh!!...jap2 harini 28 jun ek..btol ker ek...jap2 nk double cek..........( 10 secound...blur jap... )....
a'ah la!!!! gaji dah masok beb!!!!....jom aku blanje kat mamak....tapi malang yer aku demam ar....tak dapt nk kuar....sowieee.....maybe lain kali...hahahah...

k la aku dah pening2 nie....nk muntah pun ader gak nie...nk mkn skit pastu nk telan ubat aku yg byk tu....then akan ku log in ker tidofc...adoi....

2 comments:

hudd said...

link my bLog..salam kenal kenalan..hehe
http://hudd-dot.blogspot.com
rajin2 la tgk blog yer...

WazdupRibena said...

kaka hudd org dah add dah....hehehe