About Me

My photo
.: Kaki wayang & Kaki rayau :.

Monday, July 14, 2008

lepakzzzz kat tepi tasik yg ramai pelakon tambahan...

Hye u all sumer lame tak terjun kat cni tabur baje....mcm lemau jer blog aku nie...muahahaha...
haaa..la nie ader cite...tapi cite nie pun dah 2 hari lepas...muahaha..bz ar keje...takder mase..

herm...
aku abis keje kol 4.30pm...k.roon call ckp abg paan ajak lepak kat tasik... aku lepas jer keje balik umah jap mandi n siap2...tros gerak ambik kaka roon plak...otw kat MRR2 jem plak jalan ngn hujan yer....paneh aku walaupun sejuk sudah...hehehe...

dah ambik kaka roon tros gerak ke tasik... sampai2 jerk abg paan,kaka eita n abg kematz dah ader dok menunggu we all...muahahaha...kuar kete fuhhh...haruman yer....membuatkan perot aku tros lapa...tett...wakakaka...haruman aper tu...tak yah cite..lalalala...

sedap yer...

kaka eita abg paan

makan cekodok cicah sardin.... pastu roti yg abg paan beli,biskut cheese,air coke,F&n hijau...huuhu...wah...kenyang aku...makacih akakku chayang n makacih abg paan n kematz n kaka eita....dah lame tak lepak ngn dorang sumer...

sumer sedap cz aku lapa

we all dok cuci mate paliong best pasangan arabiaaaa....dok bercintan2...wah best...rase mcm wat drama kat situ...we all pun layan ar...
pastukan aku dah boring ambik camere abg kematz dok shoot sane shoot sni...huhuhuhuhu...

picture2 nnti aku upload...huhuhuhu....
jap2 aku cilok skit pic dari abg kematz...wakakaka....
ok...

KLCC lambang Sayang kite sumer..wakakaka

disebalik buluh2..muaha

haaa...nie hasil snap dari aku...ader lagi nnti aku upload ..nk edit skit2 la kan...hahahaha

enjoy!!!
bye....

1 comment:

hudd said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
"MAAF ZAHIR & BATIN"